Середа, 24 квітня 2024, 19:41
Повна версія сайту
;

З початку цього року вже 525 чернігівських родин отримають матеріальну допомогу при народженні дітей

12:58 04.04.2018    Коментарі  
 

Одноразову матеріальну допомогу при народженні дитини отримають ще 224 чернігівські родини. Рішення про чергову виплату допомоги прийняв сьогодні, 4 квітня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради. Загальна сума виплат за цим рішенням склала 1,845 млн грн з міського бюджету.

З них:

119 сімей, що народили першу дитину - на загальну суму 595 тисяч грн,

89 сімей, що народили другу дитину – на загальну суму 890 тисяч грн,

14 сімей, що народили третю дитину – на загальну суму 280 тисяч грн,

2 сім’ї, що народили двійню – на загальну суму 80 тисяч грн.

Реалізація Програми підтримки народжуваності у місті Чернігові на 2017-2022 роки, прийнятої Чернігівською міською радою за ініціативи міського голови Владислава Атрошенка, розпочалася з 21 вересня 2017 року з метою надання матеріальної підтримки громадянам міста при народженні дитини та покращення демографічних процесів у місті.

У минулому році за період дії Програми допомогою при народженні дитини скористалися 299 чернігівських сімей. На це було спрямовано 2,405 млн гривень з міської скарбниці.

З початку цього року отримали допомогу при народженні дітей вже 525 чернігівських родин. Для виконання Програми у міському бюджеті на поточний рік передбачено 20 млн грн і при потребі сума буде коригуватися.

Допомога надається родинам, місце проживання яких зареєстровано в місті Чернігові. Документи на одержання допомоги необхідно надавати до Відділу звернень громадян Чернігівської міської ради (вул. Шевченка, 9).

Допомога надається одноразово по першому зверненню одного з батьків, але за результатами розгляду комісією з попереднього вивчення питання надання допомоги при народженні та затвердження рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає