П'ятниця, 19 квітня 2024, 06:40
Повна версія сайту
;

Виконком погодив зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК

11:43 05.04.2018    Коментарі  
 

Вчора, 4 квітня, виконавчий комітет Чернігівської міської ради погодив зміни до Програми сприяння створенню ОСББ та підтримки будинків ОСББ та ЖБК на 2016-2018 роки. Цим рішенням внесені зміни до договору на виконання робіт по капітальному ремонту будинку.

Як зазначив начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц, у новій редакції договору більш детально прописана відповідальність усіх сторін. Зокрема, у одному з пунктів договору запропоновано: у разі невиконання або неналежного виконання зобов’язань за Договором, Виконавець сплачує Управлінню та ОСББ (ЖБК) пеню у розмірі 0,1 % вартості робіт (з урахуванням вартості матеріалів), з яких допущено прострочення виконання понад 20 днів за кожний день прострочення, а також за прострочення понад 30 днів додатково стягується штраф у розмірі семи відсотків вказаної вартості.

При обговоренні цього питання Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що воно дискусійне, тому його необхідно детальніше обговорити на засіданнях постійних комісій міської ради.

Він також звернувся до всіх присутніх журналістів та повідомив, що до нього надійшла інформація про голову ОСББ, яка у своїх господарських чи іншого характеру розмовах посилається на те, що всі її питання погоджені з міським головою.

-  Я хочу повідомити про те, що жодних таких господарських стосунків ні з ким не маю. Я цю людину бачив один чи два рази. Це стосується також інших підприємств міста, що обслуговують будинки, - сказав міський голова.

Після детального обговорення це рішення члени виконкому погодили та відправили на доопрацювання постійними комісіями міської ради, щоби після цього винести на розгляд Чернігівської міської ради.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає