Четвер, 25 квітня 2024, 19:33
Повна версія сайту
;

Сновська поліція розшукала молодика, який викрав, а потім розбив легковий автомобіль

07:59 06.04.2018    Коментарі  
 

Оперативники Сновського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області вирахували та знайшли парубка, який в день свого 18-річчя викрав автомобіль, після чого розбив його, не розминувшись з придорожнім деревом.   

4 квітня по допомогу до поліції звернувся житель Сновська. Чоловік повідомив, що припаркував на ніч біля свого будинку легковик, а зранку автівку там не знайшов.

За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Сновського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області. Опитавши власника, правоохоронці розпочали пошуки викраденого транспортного засобу.

Розшукові заходи привели правоохоронців до перехрестя вулиць Лермонтова та Короленка. Автомобіль зі слідами зіткнення з придорожнім деревом стояв порожній, на місці зіткнення нікого не було.

Провівши комплекс оперативно-розшукових заходів, оперативники кримінальної поліції встановили, що до скоєного викрадення автівки причетний раніше судимий місцевий парубок. Хлопець після вживання алкоголю вирішив «покататися» на чужому авто, але не справився з керуванням і в’їхав у дерево.

Правопорушник у скоєному зізнався. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом) - карається штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років, або позбавленням волі на той самий строк.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає