Субота, 20 квітня 2024, 10:07
Повна версія сайту
;

Збив напідпитку стовп, пропонував хабар поліцейським: у Чернігові розглядають справу Богдана Марича

08:06 06.04.2018    Коментарі  
 

Водіння в нетверезому стані, скоєння дорожньо-транспортної пригоди і пропонування хабара. У Чернігові проходить суд над Богданом Маричем, прізвище якого неодноразово фігурувало в проектних розробках, замовлених міською радою.

Вдруге Новозаводський районний суд Чернігова розглядає справу про адміністративне правопорушення відносно Богдана Марича без відповідача.

У матеріалах справи зазначено, 13 березня пізно ввечері на вулиці В’ячеслава Чорновола, перебуваючи за кермом автомобіля KIASorento, Богдан Марич не справився з керуваннямі врізався в електроопору. В результатізіткненняніхто не постраждав, електричнийстовпвід удару зламався та впав.

Як з’ясувалося пізніше, чоловік сів за кермо в нетверезому стані, тому спершу намагався втекти з місця аварії, пізніше пропонував поліцейським 15 тисяч гривень за можливістьуникнення від відповідальності. На сьогоднішньому засіданні суд розглянув відеодокази, надані правоохоронцями.

На веб-порталах з питань державних закупівель шукаємо інформацію. Богдан Маричяк фізична особа-підприємецьі керівник Товариства з обмеженою відповідальністю «Сіті-Проект»неодноразово займався розробкою проектів для Чернігівської міської ради на мільйонну вартість. Зокрема, проектами реконструкції чернігівського «Дитинця», Центрального парку культури й відпочинку, проектно-кошторисною документацією по капітальним ремонтам доріг. Проекти освітлення П»ятницької та Катерининської церков потягнули на 190 тисяч гривень.Натомість у судовій справі зі слів самого водія зазначено, що він не працює.

Журналісти суспільного неодноразово намагалися зв’язатися з Богданом Маричем телефоном, але давати будь-які коментарі той відмовився.

Тим часом судове засідання в цій справі відклали на 12 квітня через те, що у висновку про результати медогляду на стан алкогольного сп’яніння, відсутня конкретна цифра у проміле. Суд витребував у медзакладу необхідні дані, а також викликав свідків у зв’язку з ігноруванням розгляду справи відповідачем.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає