П'ятниця, 26 квітня 2024, 22:41
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція затримала неробу, який пограбував дачу

16:08 11.04.2018    Коментарі  
 

Поліція Чернігова хутко розшукала чоловіка, який проник у будинок одного з садових товариств та вкрав мотоблок.

10 квітня до Чернігівського відділу поліції звернулася чернігівка, яка виявила, що з часу її останнього візиту до будиночка в садовому товаристві зник мотоблок. Хазяйка не була на дачі понад тиждень.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліція встановила особу, яка поклала око на чуже майно. Виявилося, що це був 64-річний нероба з кримінальним шлейфом.

Під час спілкування з поліцейськими чоловік зізнався, що до крадіжки він і справді причетний. Він розповів, де заховав крадене майно. Завдяки оперативним діям правоохоронців мотоблок вилучено та повернуто власнику.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Такі дії караються позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що начальник Чернігівського міськвідділу поліції Володимир Реберг поділився порадами, як вберегти свої домівки від винахідливих «квартирників». У цій статті ви дізнаєтеся, які потрібно встановлювати двері, замки та сигналізацію, а також чи можна збити з пантелику квартирних злодіїв, що чатують під вашими вікнами.

Якщо ви стали очевидцем квартирної/дачної крадіжки — мерщій набирайте «102». У жодному разі не заходьте у приміщення та не чіпайте нічого руками, інакше всі необхідні докази будуть «змазані» вашими відбитками.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає