Середа, 24 квітня 2024, 22:26
Повна версія сайту
;

В Срібнянському районі поліція викрила два факти браконьєрства

09:15 16.04.2018    Коментарі  
 

Кримінальна поліція, група реагування патрульної поліції разом із співробітниками рибоохоронного патруля в ході рейду вилучили у браконьєрів десятки кілограмів виловленої під час весняної заборони риби та зяберні сітки.

12 та 13 квітня працівники Срібнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області спільно з групою реагування патрульної поліції та сектором кримінальної поліції під час оперативно-профілактичного відпрацювання виявили два факти браконьєрства.

У нищівників природи вилучено майже пуд риби та десятки метрів сіток зяберних. Збитки, завдані рибному багатству країни, становлять понад 4 тисячі грн. 

По одному факту поліцейськими та співробітниками рибоохоронного контролю складений адміністративні протокол, по іншому вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ознаками ч.1 ст. 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом) - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, з конфіскацією знарядь і засобів промислу та всього добутого.

Наразі поліція проводить перевірку.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає