Субота, 27 квітня 2024, 05:25
Повна версія сайту
;

Поліцейські Чернігівщини протягом дня розкрили два факти нанесення ножових поранень

15:00 16.04.2018    Коментарі  
 

На вихідні в ході розслідування поліція встановила осіб, які завдали ножових поранень своїм рідним чи знайомим. Причиною конфліктів традиційно став алкоголь. 

15 квітня до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до Чернігівської обласної лікарні нетверезого містянина з проникаючим пораненням грудної клітини та колотою різаною раною стегна. Пацієнта доставили з району фабрики первинної обробки.

Трохи оговтавшись, чоловік від написання заяви відмовився. Натомість наряд патрульної поліції встановив особу його кривдника та доставив до Чернігівського відділу поліції для дачі показів. Затриманим виявився мешканець одного з сіл Чернігівського району, який у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Надвечір того ж дня у Бахмацькому районі чоловік наніс ножове поранення своїй співмешканці. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліція встановила, що жінка отримала непроникаюче ножове поранення в живіт, медики госпіталізували потерпілу, загрози її життю немає.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження) - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає