Середа, 08 травня 2024, 16:26
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція затримала чоловіка, який спеціалізувався на крадіжках техніки

18:18 16.04.2018    Коментарі  
 

На вихідних поліція Чернігова встановила особу зловмисника, який проник до закритого складського приміщення місцевого жителя та вкрав звідти дорогу техніку.

До Чернігівського відділу поліції звернувся містянин, який виявив, що з його складу зникли музичний центр, пилосос, пом’якшувач води та льодогенератор.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліція встановила, що до крадіжки причетний 29-річний місцевий житель, який уже мав конфлікт і з законом. Поліція допитала всіх потенційних свідків, та й сам чоловік зізнався, що причетний до крадіжки.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Щоб захистити себе від крадіжок, рекомендується встановити якісні вхідні двері до оселі, складу, гаражу чи іншого приміщення. За словами начальника Чернігівського міськвідділу поліції Володимира Реберга, ідеальний варіант — змінювати замки кожні три роки. До того ж приміщення, у яких зберігаються цінні речі, мають бути оснащені сигналізацією, яка відлякує злодіїв або зменшує їхнє перебування в приміщенні до двох хвилин. 


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає