Вівторок, 23 квітня 2024, 12:59
Повна версія сайту
;

Поліція розслідує обставини загибелі двох малолітніх дітей у водоймі Куликівського району

13:02 17.04.2018    Коментарі  
 

Під час риболовлі на ставку у селі Дрімайлівка потонули двоє братів 2008 та 2012 року народження. Поліція розглядає версію, що діти впали у воду та не змогли вибратися на берег. 

16 квітня до поліції надійшло повідомлення про загибель у ставку двох малолітніх дітей, які пішли на риболовлю. Мати пішла забирати синів з копанки та виявила їх тіла у воді. На крики про допомогу прибігли чоловіки з сусідніх будинків та дістали дітей з води без ознак життя.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Куликівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області на чолі з керівництвом, співробітники ювенальної превенції та прокуратури.

При огляді тіл загиблих судмедексперт слідів насильницької смерті та видимих тілесних ушкоджень не виявив. Тіла направлені в морг для встановлення причин смерті.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 пунктом 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство малолітньої дитини). Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає