Четвер, 25 квітня 2024, 12:27
Повна версія сайту
;

До завершення деклараційної кампанії залишилося менше двох тижнів

11:17 18.04.2018    Коментарі  
 

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області нагадують, що деклараційна кампанія добігає кінця, і запрошують громадян встигнути задекларувати доходи, отримані протягом 2017 року.

Декларацію можна подати особисто, надіслати поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення (не пізніше ніж за п’ять днів до закінчення граничного строку подання) або засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису (не пізніше закінчення останньої години дня, в якому спливає граничний строк подання).

Декларацію про майновий стан і доходи можна подати також через «Електронний кабінет» https://cabinet.sfs.gov.ua/.

Додаткову консультацію щодо заповнення декларації можна отримати у Центрах обслуговування платників, що діють у Чернігові, Ріпках, Городні, Мені, Коропі, Корюківці, Новгород-Сіверському, Семенівці, Сосниці, Сновську, Ніжині, Козельці, Носівці, Прилуках, Бахмачі, Варві.

Детальна інформація про роботу Центрів обслуговування платників розміщена на субсайті Територіальних органів ДФС у Чернігівській області: http://ch.sfs.gov.ua/dfs-u-regioni/golov-upr/teritorialni-organi/ .


Автор: Відділ комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області
Коментарів ще немає