П'ятниця, 26 квітня 2024, 08:08
Повна версія сайту
;

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 14 пожеж

11:24 18.04.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби на території Чернігівської області виникло 14 пожеж, з яких 5 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 8 у природних екологічних системах. Вогнем пройдено 1 га настилу в лісі та понад 5 га сухої рослинності на відкритих територіях. У 13 випадках причинами виникнення пожеж послужило порушення або ігнорування громадянами вимог правил пожежної безпеки, зокрема спалювання сміття та сухої рослинності на присадибних ділянках, а також необережність у поводженні з вогнем під час перебування у природних екологічних системах.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Слід зазначити, що незважаючи на численні заклики рятувальників через наявні засоби масової інформації та під час проведення профілактичних відпрацювань населених пунктів щодо необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки, громадяни ігнорують ці вимоги, що в кінцевому результаті призводить до виникнення пожеж, іноді з трагічними випадками.

У зв’язку з цим, вогнеборці Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем в житловому секторі, а також під час перебування у лісових масивах, на відкритих територіях та біля торфовищ. Пам'ятайте: Ваше та життя ваших близьких залежить лише від Вас самих!


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає