Четвер, 28 березня 2024, 18:05
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція викрила зловмисника, який викрав авто без коліс та пального

08:23 19.04.2018    Коментарі  
 

Зухвалець викликав евакуатор та вивіз автівку на метало базу, де здав легковик на металобрухт.

До Чернігівського відділу поліції звернувся місцевий житель, у якого вкрали автомобіль. Курйоз заключався у тому, що старенький легковик «Пежо-308» стояв у дворі без коліс та пального, але це не стало перешкодою для винахідливого крадія.

Досвідчені оперативники розпочали пошуки легковика з перевірки пунктів прийому металобрухту. Чуття не підвело поліцейських – на металобазі вони виявили викрадений «Пежо». Згодом вийшли й на слід 34-річного зловмисника. Зрештою поліція вилучила кузов автівки та повернула його законному власнику.

Слідчому чолов’яга розповів, що давно приглядався до старенького «Пежо», плануючи заробити на ньому «легкі» гроші. Спритник викликав евакуатор, представився власником та відвіз на метало базу й здав на брухт. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає