П'ятниця, 29 березня 2024, 03:43
Повна версія сайту
;

У Чернігові з’явиться «Парк європейського періоду» за півтора мільйона

08:25 19.04.2018    Коментарі  
 

Уже скоро в Чернігові має з’явитися сучасний парк для відпочинку – «Парк європейського періоду». Його побудують у рамках виконання програм-переможців Бюджету участі. Вартість проекту – 1 500 000 грн.

Про це пише Чeline.

Парк побудують біля Міського Палацу культури на Шерстянці, по вул. Дмитра Самоквасова, 8.

Згідно з проектом, у парку планується відпочинок понад 2 430 дітей. Також протягом навчального року планується проводити тренувальні заняття для учнів і дошкільнят району з правил вуличного руху, в спеціально обладнаному містечку на території парку.

Окрім звичного облаштування території – доріжок, висадження дерев і кущів, – планується також облаштування альпійських гірок. Буде встановлено дитячий майданчик, бесідки та лавки для відпочинку людей похилого віку, людей з обмеженими можливостями та матерів із дітьми. Зазначимо, що авторство проекту-переможця належить головному освітянину міста – Василю Білогурі.

Питанням реалізації проекту займатиметься ЖКГ. Як розповів начальник Управління житлово-комунального господарства Ярослав Куц, роботи з реалізації проекту «Парк європейського періоду» ще не розпочиналися. Наразі чекають, коли буде виготовлений проект реконструкції парку. Поки його немає, говорити про обсяг робіт і терміни виконання рано, але кошти мають бути освоєні цього року.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає