Субота, 20 квітня 2024, 00:54
Повна версія сайту
;

Як зміниться рух громадського транспорту у зв’язку з ремонтом дороги на Мазепи та Молодчого?

13:34 19.04.2018    Коментарі  
 

З проведенням аварійно-відновлювальних робіт на об’єктах КП «Чернігівводоанал» по вул. Івана Мазепи з 23 по 27 квітня 2018 року (до закінчення ремонтних робіт) буде перекрита ділянка вул. І. Мазепи від перехрестя з вулицею Ремісничою і до перехрестя проспектом Миру.

Об’їзди громадського транспорту будуть організовані вул. І. Мазепи, В. Чорновола та проспектом Миру, повідомляє Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку на своїй сторінці  у Фейсбуці.

Тролейбусні маршрути №5 та №6 працювати не будуть. Замість них будуть тимчасово організовані автобусні маршрути №5а та №6а.

Автобусні маршрути №5 «Дитячий світ – Дачі (Новий Білоус)»,

№6а «вул. Незалежності – вул. Пухова»,

№15 «Забарівка – вул. Савчука» 

№18 «Дитячий світ – Дачі (Рудка)» - тимчасово рухатимуться з вулиці Любецької по вул. В. Чорновола до перехрестя з проспектом Миру, далі за звичайним маршрутом. 

Тимчасово ними не будуть обслуговуватися зупинки «Обласна санстанція», «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1».

Автобусний маршрут №23 «Залізничний вокзал – вул. Незалежності» тимчасово рухатиметься з вулиці Любецької по вул. І. Мазепи до Залізничного вокзалу та у зворотному напрямку. 

Тимчасово ним не будуть обслуговуватися зупинки, «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1», «Дитячий світ», «Центральний ринок», «вул. Хлібопекарська», «Швейне об’єднання».

Автобусні маршрути №1 «вул. Захисників України – Дачі (Старий Білоус)» та 2а «Залізничний вокзал – Психоневрологічна лікарня» тимчасово рухатимуться по проспекту Перемоги до проспекту Миру і далі за встановленим маршрутом у прямому та у зворотному напрямку. Тимчасово ними не будуть обслуговуватися зупинки, «Площа Перемоги», «Міський палац культури», «Інститут Геологорозвідки», «Міська лікарня №1».

Окрім того, з 20 квітня 2018 року і до закінчення ремонтних робіт буде перекрита ділянка вул. О. Молодчого від перехрестя з вулицею Шевченка до перехрестя з вулицею І. Шрага.

Об’їзд для мешканців мікрорайону вул. Савчука буде організований з вулиць Преображенської та Гончої через вулиці Музейну та Берегову.

Автобусний маршрут №15 «Забарівка – вул. Савчука» тимчасово рухатиметься по вул. О. Молодчого до перехрестя з вул. Шевченка, далі праворуч по вул. Шевченка, поворот праворуч на вул. О. Міхнюка, праворуч на вул. Г. Полуботка, ліворуч на вул. О. Молодчого і далі за встановленим маршрутом.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає