Четвер, 18 квітня 2024, 16:10
Повна версія сайту
;

В Чернігові поліція склала три адмінпротоколи на нетверезу матусю з немовлям у візочку

08:42 20.04.2018    Коментарі  
 

Увечері 18 квітня до поліції звернулися небайдужі громадяни й повідомили про ймовірно п’яну жінку, яка падає на вулиці та перекинула візочок з дитиною.

Свідків події стривожив той факт, що жіночка невпевнено стояла на ногах, але намагалася кудись іти з дитячим візочком, де лежить малюк. Сильно п’яна матуся кілька разів перечепилася і впала на коляску.

На місце події негайно прибув екіпаж патрульної поліції та представники ювенальної превенції. Поліція побачила жінку, яка сиділа на землі біля дитячого візочка. Всі ознаки безапеляційно вказували на сильне алкогольне сп’яніння жінки.

Через це одразу встановити особу матусі та місце її проживання поліції не вдалося, адже вона нечітко усвідомлювала, що відбувається. Завдяки допомозі громадян вдалося з’ясувати, що громадянка проживає у сусідньому будинку. Звідти запросили матір жінки та віддали їй немовля. 

Поліцейські ювенальної превенції після того, як жінка протверезіла, склали на неї три адміністративні протоколи – за дрібне хуліганство, появу у громадському місці у п'яному вигляді та невиконання обов'язків щодо виховання дитини. Разом із службою у справах дітей поліція вивчила умови проживання та виховання дитини. 

Правоохоронці також попередили матусю про невідворотність покарання в разі скоєння аналогічних правопорушень.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає