П'ятниця, 26 квітня 2024, 07:52
Повна версія сайту
;

На ремонт доріг у Чернігові додатково виділили 60 мільйонів гривень

16:49 26.04.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 26 квітня, під час чергової сесії Чернігівської міської ради на ремонт доріг було додатково виділено близько 60 мільйонів гривень.

 Зокрема, депутати внесли зміни до міського бюджету на 2018 рік і перерозподілили кошти.

Так, міська рада збільшила бюджетні призначення на поточний ремонт об’єктів вулично-дорожньої мережі в сумі 10 мільйонів гривень і на розробку проектної документації на капітальний ремонт доріг у сумі 1,4 мільйона гривень.

Натомість позбавили фінансування проекту щодо будівництва автомобільної дороги для під’їзду з вул. Івана Мазепи до житлового району по вул. Текстильників (пряма дорога на Шерстянку) за 9 мільйонів гривень і капітального ремонту ділянки дороги по вул. Івана Мазепи (від просп. Миру до вул. Реміснича) за 2,4 мільйона гривень.

Крім того, майже 1,5 мільйона гривень «знято» із проектування дитсадку у мікрорайоні Бобровиця та школи – на Масанах, 7 мільйонів гривень перерозподілили із капітального ремонту (із застосуванням енергозберігаючих технологій із комплексної термомодернізації) будівлі 9-поверхового палатного корпусу міської лікарні № 1.

Не буде також капітального ремонту будівлі 3-го поліклінічного відділення Чернігівської міської лікарні № 1 на суму 9 мільйонів гривень. Також, знято 5 мільйонів гривень із реконструкції аварійного гуртожитку по вул. Попудренка, 16.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі, за повідомленням "Нашого краю"
Коментарів ще немає