Субота, 20 квітня 2024, 15:15
Повна версія сайту
;

У Чернігові відзначили День прикордонника

14:00 04.05.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 4 травня, в Чернігові з нагоди Дня прикордонника відбулися урочисті заходи за участю керівництва міста та області, ветеранів прикордонників та громадськості.

Від імені Чернігівського міського голови, міської ради та виконкому учасників зібрання привітав заступник Олександр Ломако:

- Ми, живучи в нашому місті, яке розташоване всього за декілька десятків кілометрів від кордону - відчуваємо себе безпеці. І це - також завдяки професіоналізму та патріотизму прикордонників, - зазначив він.  - Ви є обличчям нашої країни: адже кожен іноземець, коли потрапляє будь-яким способом до України, в першу чергу зустрічає прикордонника. Хотілося б, щоб це були тільки добрі зустрічі, з гарним настроєм та посмішкою.  Бажаю вам, вашим сім’я добра, здоров’я та благополуччя.

 За сумлінне виконання службових обов'язків, високий професіоналізм та з нагоди Дня прикордонника службовці отримали державні відзнаки, почесні грамоти, а також відзнаки облдержадміністрації, обласної та міської ради.

Зокрема, розпорядженням Чернігівського міського голови, за сумлінну службу в ім’я незалежної України Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

– старшина ТАБУНЩИК Сергій Вікторович, інспектор прикордонної служби 2-ої категорії – кулеметник відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Деревини» Чернігівського прикордонного загону;

– старший сержант МИХАЙЛЕНКО Олег Михайлович, старшина – начальник відділення логістики відділу прикордонної служби «Задеріївка» Чернігівського прикордонного загону.

Подяка Чернігівського міського голови оголошена:

– підполковнику СИМОНЕНКУ Тарасу Вікторовичу, начальнику відділу зв’язку, автоматизації та захисту інформації штабу Чернігівського прикордонного загону;

– старшому прапорщику КУХАРЕНКУ Олександру Миколайовичу, начальнику відділення дільничних інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Гірськ» Чернігівського прикордонного загону;

– прапорщику СТАРОВОЙТОВУ Володимиру Івановичу, інспектору прикордонної служби 2-ої категорії – снайперу 4-го відділення інспекторів прикордонної служби відділу прикордонної служби «Добрянка» Чернігівського прикордонного загону.

Довідково:

В Україні День прикордонника з цього року має іншу дату. Відповідний указ підписав президент 27 квітня 2018 року. Згідно з ним свято, яке раніше відзначали за радянською традицією 28 травня, перенесли на 30 квітня.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає