П'ятниця, 26 квітня 2024, 07:29
Повна версія сайту
;

У Сновську намагалися вибити двері до приміщення районної газети

14:49 07.05.2018    Коментарі  
 

В неділю, 6 травня, у Сновську хтось поглумився над приміщенням редакції місцевої районної газети «Промінь».

Про це повідомляє "Чернігівська хвиля".

У неділю журналісти відпочивали, тож обійшлося без постраждалих. Проте моральних і матеріальних збитків колектив все ж таки зазнав, каже редактор видання Олена Компанець. Вона першою прибула на місце події, де її зустріли розтрощені двері, всипаний уламками деревини ганок і залишена невідомим у ручці дверей спаплюжена газета. Редактор викликала поліцію. Оперативна група прибула швидко, до того ж з ймовірним зловмисником, котрий зізнався у скоєному.

«Він каже, що переплутав вихідний день з робочим і хотів потрапити до мене на прийом, - розповідає керівник, - двері виявились зачиненими. Спочатку чоловік просто грюкав у них, а тоді заходився трощити. У такий спосіб він вирішив продемонструвати свою незгоду з опублікованою в останньому номері газети «передовицею», приуроченою до Дня примирення і Дня Перемоги». Матеріальних збитків у редакції поки що не підрахували. А затриманий пообіцяв допомогти з ремонтом.

«Це вже не перший випадок вандалізму, пов`язаного з нашою редакційною політикою, - зазначає Олена Компанець, - після того, як наші журналісти написали про виявлене майже у центрі Сновська «кубло» наркоманів, нам побили вікна. Буває, розлючені відвідувачі грюкають кулаками по столах кореспондентів. Тепер ось розбиті двері. Але нас не залякати. Ми, як і раніше, будемо писати лише правду і викриватимемо ті явища, які заважають спокійно жити нашим людям».


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає