П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:20
Повна версія сайту
;

Розпочалася реєстрація для участі молоді в проекті «Державотворець»

13:07 08.05.2018    Коментарі  
 

Міністерство молоді та спорту України спільно з Українською академією лідерства, за підтримки проекту USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидій корупції в Україні «ВзаємоДія» (SACCI) ініціювало проект «Державотворець» — стажування молоді в органах державної влади. Він складається з трьох етапів, на першому з яких передбачено стажування в Адміністрації Президента України, Секретаріаті Кабінету Міністрів, міністерствах та інших центральних органах виконавчої влади.

Учасники проекту зможуть дізнатися, як працюють органи влади, отримати нові знання, розвинути свої лідерські якості та долучитися до процесів державотворення. Вони мають:

– бути громадянами України;

– вільно володіти українською мовою;

– на момент подання заявки бути віком від 18 до 25 років;

– мати зацікавлення в подальшому розвитку в сфері державотворення.

До речі, перевагою при відборі буде наявність досвіду участі в громадській діяльності.

Відбір кандидатів на стажування здійснюватиметься в два етапи експертною комісією, яку формує Міністерство молоді та спорту України. До неї ввійдуть партнери проекту, представники приймаючих на стажування органів державної влади.

Заявку для участі можна заповнити за посиланням.

Реєстрація триватиме до 30 травня цього року.

Якщо виникли додаткові запитання, звертайтесь за телефонами: (044) 284-30-26 (Марія Карчевич), (093) 342-21-22 (Ірина Тулякова); (099) 911-04-71 (Андріана Гапонюк).


Автор: За інформацією Департаменту сім’ї, молоді та спорту Чернігівської облдержадміністрації
Коментарів ще немає