П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:03
Повна версія сайту
;

IV Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку

16:34 08.05.2018    Коментарі  
 

11 травня, у п’ятницю, у м. Чернігові громадська організація «Let’s do it, Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Do It! World» проводить IV Всеукраїнський форум взаємодії та розвитку.

Мета форуму — покращення екологічної ситуації України та сприяння реалізації національної стратегії поводження з відходами, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді.

До участі у заході запрошено представників органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, місцевих та закордонних інститутів громадського суспільства, активістів молодіжного громадського руху, бізнесу та засобів масової інформації, регіональних координаторів та волонтерів, лідерів учнівського та студентського самоврядування, благодійників.

Початок форуму: 13:00 год. (реєстрація на форум з 12:45 год.).

Місце проведення: приміщення Чернігівського обласного молодіжного центру, м. Чернігів, вул. Магістратська, 3, 1-й поверх, голуба зала.

Контактна особа: Вікторія Богдан, координатор області «Let’s do it, Ukraine», тел. +38(099) 38 65 176; e-mail: bohdan.viktoriia@gmail.com.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає