Субота, 20 квітня 2024, 07:24
Повна версія сайту
;

Дівчину, яку підозрюють у подвійному вбивстві в Чернігові на вулиці Мезенцева, залишили під вартою

16:18 11.05.2018    Коментарі  
 

Дівчину, яку підозрюють у подвійному вбивстві, що сталося в Чернігові в будинку на вулиці Мезенцева, залишили під вартою. Таке рішення сьогодні ухвалив  Апеляційний суд області. 29-го квітня Деснянський районний суд Чернігова вирішив взяти  22-річну підозрювану під варту. Адвокат підсудної оскаржив ухвалу. Пояснює тим, що дівчина досі знаходиться в лікарні. Тому найсуворіший запобіжний захід — недоречний. Підозру вважає не обґрунтованою.

Апеляційний суд області. Йде засідання у справі подвійного вбивства подружжя. Захисник просить звільнити дівчину з-під варти. Підозру у подвійному вбивстві вважає належно не обґрунтованою.

Суддівська колегія відмовила у зміні запобіжного заходу та залишила дівчину під вартою. ЇЇ підозрюють у подвійному вбивстві батьків.

27- квітня на вулиці Мезенцева, 80 чоловіка та жінку з численними ножовими пораненнями знайшли мертвими у власній квартирі. 22-річну доньку із різаними ранами на руках відправили до лікарні. Там вона знаходиться і досі. За словами прокурора, дівчина не свідчила про події тієї ночі, та відмовляється співпрацювати з правоохоронцями.

Відео Сівер-центр


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає