Субота, 20 квітня 2024, 06:35
Повна версія сайту
;

Борзнянська поліція розслідує обставини автопригоди, в якій постраждало двоє пасажирів легковика

08:10 14.05.2018    Коментарі  
 

В Борзні нетверезий водій "BMW" не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонним парканом. Двоє пасажирів з травмами різної тяжкості госпіталізовані до районної лікарні.

Вночі 12 травня до поліції надійшло повідомлення, що в м. Борзна сталася ДТП з травмованими. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Борзнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області.

Правоохоронці встановили, що житель райцентру, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сів за кермо легковика "BMW", але не впорався з керуванням і зіткнувся з бетонним парканом.

Внаслідок автопригоди жінка-пасажир в шоковому стані госпіталізована до неврологічного відділення. Інший пасажир - юнак 2001 року народження отримав тяжкі травми голови й знаходиться в реанімації. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає