П'ятниця, 29 березня 2024, 11:47
Повна версія сайту
;

Дорожники попереджають про повалені дерева на трасах області

07:39 15.05.2018    Коментарі  
 

Повалені сильними поривами вітру дерева, що є загрозою для безпеки руху, прибирали цієї неділі 13 травня дорожники. Так, на проїжджій частині автошляху М-01 Київ-Чернігів-Нові Ярилоовичі опинилося дев'ять аварійних дерев , що не витримали від натиску негоди. Зокрема, на 88-му км дороги та ділянці 105-110 км. На місце виїхала бригада з бензопилою. Дерева були віддалені на безпечну відстань.

Цього ж дня повалені аварійні дерева перекрили узбіччя на проїзну частину автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнаківка на 68-му км. Впали три сосни. Дерева бригада розпиляла та прибрала з узбіччя та проїзної частини. 

За прогнозами Укргідрометцентру, сьогодні 14 травня у Чернігівській області очікуються подекуди сильні шквали вітру, місцями грози. Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути максимально уважними та обережними. Користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, правил маневрування, не перевищуйте швидкість.

Для отримання інформації про стан проїзду та оперативного реагування на надзвичайні ситуації на автомобільних дорогах області працює цілодобово гаряча лінія Служби автомобільних доріг за телефонами: 


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає