Середа, 24 квітня 2024, 03:44
Повна версія сайту
;

У Чернігові обговорили тарифи на послуги ЖКГ по області

16:16 15.05.2018    Коментарі  
 

Тарифи на житлово-комунальні послуги мають бути актуальними. На цьому акцентував увагу директор Департаменту житлово-комунального господарства Чернігівської облдержадміністрації Володимир Кривенко під час наради з представниками комунальних підприємств області, яку він провів минулого тижня.

Учасники заходу обговорили стан тарифної політики у сфері житлово-комунального господарства за підсумками роботи в I кварталі цього року.

В обговоренні взяли участь керівники та провідні спеціалісти КП ВКГ «Ічень», КП «Носівка-Комунальник», ТОВ «Менський комунальник»,  ПрАТ «Комунальник» (м. Сновськ).

 Головне завдання підприємств галузі - це забезпечення споживачів якісними житлово-комунальними послугами, комплексний системний аналіз діяльності, його складових, технічне переоснащення підприємств, впровадження заходів з енергозбереження та енергоефективності на виробництві житлово-комунальних послуг, – підкреслив Володимир Кривенко.

Крім того, директор Департаменту ЖКГ та ПЕК наголосив на необхідності здійснення своєчасних розрахунків економічно обґрунтованих тарифів на житлово-комунальні послуги та їх подання уповноваженим органам місцевого самоврядування для встановлення. Також обговорені проблеми, які виникають у підприємств при формуванні цих тарифів.

За результатами наради підприємствам-надавачам послуг доручено активізувати здійснення аналізу та контролю за витратами, опрацьовувати питання щодо шляхів їх оптимізації та своєчасно застосовувати законодавчі зміни у сфері житлово-комунального господарства.


Автор: За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства Чернігівської облдержадміністрації
Коментарів ще немає