Четвер, 28 березня 2024, 13:57
Повна версія сайту
;

Рівень води в Десні почав спадати

09:23 16.05.2018    Коментарі  
 

Рівень води в Десні в межах міста Чернігова протягом останніх трьох днів не піднімався, а навпаки вже почав знижуватися на 1 см щодоби.

Станом на 8 годину 16 травня рівень води складав 571 см над «0» поста. Таку інформацію повідомив відділ з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Чернігівської міської ради.

Ріка-пост

Дата

 

Рівень води на 8 годину ранку над нулем поста (см.)

Відмітка виходу на заплаву річки над нулем поста (см)

Відмітка рівня води початку затоплення окремих ділянок міста

(см.)

Зміна рівня води см. За добу,

«+» підвищення, «-» зниження

(см.)

Р.Десна-м.Чернігів

 

16.05.2018

 

571

 

680

 

700

 

0


Наразі у місті йде підготовка до відкриття купального сезону 2018 року. За рішенням міської комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій поки що визначені три місця для відпочинку біля води мешканців міста. А саме: міський пляж «Золотий берег», берег гідрокар’єру в районі «Лісковиця» (вул. Варзара) та р. Стрижень в районі Ялівщини (вул. Героїв Чорнобиля). Адже більшість мешканців міста вибирають для відпочинку біля води саме ці місця.

Дозвіл на купання в інших місцях, зокрема, на р. Десна за готелем «Парк - готель «Чернігів» та на лівому березі за пішохідним мостом біля бази відпочинку «Динамо», затверджуватиметься комісією після перевірки фахівцями дна річки, коли вона повернеться в природне русло. Про це буде повідомлено додатково.


Автор: Прес-служба Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає