Субота, 27 квітня 2024, 02:51
Повна версія сайту
;

Поліція затримала підозрюваного у вбивстві жителя Бобровицького району

13:37 16.05.2018    Коментарі  
 

Під час конфлікту між односельцями гість завдав господарю ножових поранень шиї, від чого чоловік помер. Поліція затримала лиходія.

15 травня до поліції звернулася жителька Бобровицького району і повідомила, що вона виявила тіло свого сусіда з тілесними ушкодженнями кримінального характеру.

На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Бобровицького відділення поліції ГУНП в Чернігівській області, Головного управління Нацполіції на чолі з керівництвом та колеги з прокуратури. Правоохоронці виявили в одній з кімнат помешкання тіло господаря з кількома колотими та різаними ранами шиї. Судмедекспертиза причиною смерті назвала гостру крововтрату.

Досвідчені оперативники опитали сусідів загиблого та встановили коло його знайомств, в подальшому вирахували та затримали підозрюваного.

Останній пояснив правоохоронцям, що між ним та господарем стався конфлікт, який дійшов до бійки із застосуванням ножа.

Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (вбивство) - карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає