П'ятниця, 19 квітня 2024, 23:12
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині дитячі пустощі з вогнем призвели до загоряння житлового будинку

08:45 18.05.2018    Коментарі  
 

16 травня о 12:50 у Бахмацькому районі до Служби порятунку "101"  надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в смт Дмитрівка. На місце події прибула місцева пожежна команда. Сільські вогнеборці о 13:15 локалізувати, а о 14:10 остаточно ліквідувати загоряння, а також не допустили розповсюдження вогню на поруч розташований сусідський житловий будинок та господарчу будівлю. В ході розслідування з`ясувалося, що причиною виникнення пожежі послужили пустощі з вогнем 5-річного сина господарів. Залишена поза увагою дорослих дитина вигадала небезпечну гру з сірниками в одній з кімнат. На щастя, ніхто не постраждав, сусідка вчасно розбудила батьків та повідомила про пожежу. Вогнем знищено покрівлю та перекриття, пошкоджено стіни житлового будинку.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

Того ж дня о 19:46 до Служби порятунку "101" у м. Семенівка надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі по вул. Мирошниківській. На місце події прибуло два відділення 11-ої державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. Загоряння о 19:57 було локалізовано, а о 20:20остаточно ліквідовано. Причиною пожежі, як і у попередньому випадку послужили пустощі з сірниками 7-річного сина господарів та двох сусідських хлопчиків віком 5 років. Діти підпалили сіно. Вогнем знищено покрівлю та перекриття сараю. На щастя, внаслідок пожежі діти не постраждали, бо змогли вчасно вибігти з небезпечної зони.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій звертаються з проханням до батьків: не залишайте дітей без нагляду, контролюйте їх розваги та виховуйте навички культури безпечної поведінки, зберігайте сірники і запальнички в недоступних для них місцях та частіше роз’яснюйте про небезпеку гри з вогнем.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає