Четвер, 25 квітня 2024, 18:29
Повна версія сайту
;

Блауш прокоментував ситуацію із ДТП за участю його брата

08:38 21.05.2018    Коментарі  
 

Депутат Чернігівської обласної ради від «Радикальної партії» Дмитро Блауш на своїй сторінці у Фейсбуці прокоментував ситуацію із ДТП за участю його брата, що сталася вихідними на вулиці Кільцевій у Чернігові.

«1. Найголовніше, це життя та здоров`я дитини. Дякувати Богу дитина в собі, станом на 11:00 зробили повторне КТ, яке показало що ніяких операцій робити не треба, Слава Богу. Так дитина має черепно-мозкову травму, але її життю нічого не загрожує і жоден з внутрішніх органів не постраждав. Загалом я не лікар і точно сказати не можу, але найголовніше, що хлопчик живий і дасть Бог з ним буде все добре. Я особисто та моя сім’я зробить все від себе залежне, щоб хлопчик отримав все необхідне лікування, це той мінімум, який ми можемо зробити.

2. Кожна людина відповідає сам за себе, або за своїх дітей, але аж ніяк не за братів, сестер, батьків. У мене вистачає родичів зі схожим прізвищем і що я маю нести відповідальність за справи кожного?! Але не треба танцювати на чужому нещасті, якщо мої «недрузі» цього не розуміють, мені вас шкода. Особисто я пройду всі випробування, не маючи жодного відношення до цієї ситуації і подібне могло статися з кожним. Таке життя.

3. Безумовно завдячуючи «окремим журналістам» які пишуть Заголовки, що «Блауш збив дитину і втік» ця справа має великий резонанс, бо Блауш це я, і така новина автоматично асоціюється зі мною. Був би хтось інший, було б інакше.

4. Ніхто не відмовчується, ніхто не ховається. Так, мій брат був співучасником цієї ДТП, але чому ніхто зі свідків, ніхто зі ЗМІ не пише, що саме мій брат викликав швидку ( фото під постом ), що саме мій брат разом з батьком дитини надав першу допомогу дитині та разом з батьком поклав дитину в карету швидкої. Чому ніхто не пише, що ця машина немає жодного відношення до брата та нашої сім’ї?!
Чому ніхто не пише, скільки людей було в авто і хто саме був за кермом?! 
Тільки через те, що його прізвище Блауш?!!

5. Чому ніхто не пише, що дитина виїхала на проїжджу частину?? де немає ані зебри, а навпаки це об’їздна дорога по який їздять машини щосекунди. Чому всі пишуть, що дитину збили на узбіччі, якщо дитина реально виїхала на дорогу і шансів уникнути ДТП не було?? Чому ніхто не пише, що є свідок, який за 10 хвилин до цього сама ледь не збила цього ж хлопчика бо він так само вискочив на дорогу і за ним ніхто не дивився?? Як батьки дозволили розсікати свої дитині на небезпечній дорозі?! Та те що машина їхала з дозволеною швидкістю адже інакше були б зовсім інші наслідки!

6. І не треба писати про різні стани його сп’яніння, він був абсолютно тверезий. І ще один цікавий факт, щодо «невідомого пакету», зі слів батька дитини, людина схожа на брата Блауша одразу кинулась до дитини і викликала швидку ( це батько підтвердив в інтерв`ю суспільному ) Скажіть мені будь-ласка яким чином він встиг все це зробити в шоковому стані, а ще й «невідомий пакет» який йому приписують відбігти і кудись викинути!?

7. Всі інші деталі питайте у нього, а не у мене. Він мій брат, а не мій син. Одне можете знати точно, він вже за годину після ДТП пішов до відділку поліції і пройшов всі необхідні процедури, які проходить і зараз разом з прокуратурою так само дає покази і додаткові необхідні аналізи.

І найголовніше фейсбучні воїни, я розумію, що вам не знайоме відчуття співчуття і ви зовсім не думаєте, що подібне може статись з будь-ким, знайте, ненависть ще нікого нікуди не приводила.

Мені особисто немає за що взагалі писати все це, я просто хочу щоб факти були об’єктивні і люди бачили ситуацію з двох боків. І будь-ласка ті хто зараз намагаються тиснути на мене з різних боків, залиште це бо у вас нічого не вийде. Дай Боже здоров`я хлопчику і батькам витримки. Такого нікому не побажаєш. Я повторюсь, що для дитини зробимо все від нас залежне.

Мене там не було і ніяких висновків я робити не можу, але якщо мій брат в чомусь винний, буде за це відповідати. Закон для всіх однаковий!»,- йдеться у дописі Блауша.

Як відомо, позашляховик збив 11-річну дитину на велосипеді. Один з пасажирів викликав «швидку» та разом із батьком допоміг хлопчику піднятися, але потім водій та пасажири залишили місце події. Чернігівська поліція відкрила кримінальне провадження та встановила усіх осіб, які були в авто.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає