П'ятниця, 26 квітня 2024, 23:52
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині поліція викрила чергового корупціонера

12:37 21.05.2018    Коментарі  
 

Посадовець вимагав та одержав неправомірну вигоду від громадянина за видачу правоустановчих документів та копій технічних паспортів на земельні ділянки.

В ході досудового розслідування кримінального провадження, розпочатого Ніжинською місцевою прокуратурою, «на гарячому» поліція затримала провідного спеціаліста в одній із держустанов Бобровицького району Чернігівській області.

Посадовець вимагала та одержала неправомірну вигоду в сумі 3000 гривень від громадянина за видачу правоустановчих документів та копій технічних паспортів на земельні ділянки загальною площею 4га.

Реалізація проводилася управлінням захисту економіки в Чернігівській області спільно зі слідчими Бобровицького відділення Ніжинського відділу поліції ГУНП в Чернігівській області під процесуальним керівництвом Ніжинської місцевої прокуратури.


Наразі тривають першочергові слідчі дії. Предмет злочину вилучено. Вирішується питання щодо затримання посадовця в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає