П'ятниця, 19 квітня 2024, 12:28
Повна версія сайту
;

Чернігівська поліція затримала міжнародне тріо квартирних злодіїв

15:53 22.05.2018    Коментарі  
 

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали трьох зловмисників, які минулої ночі викрали чимало техніки та інших цінностей з помешкання чернігівця.

Шукали та затримували підозрюваних кримінальна поліція Чернігівського відділу поліції, місцевий і столичний карний розшук, спецпризначенці та інші оперативні служби Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.


Виявилося, що телевізор, ТВ-приставку Т2, акустичну стереосистему, мобільний телефон, радянські наручні годинники, золото та біжутерію поцупили троє чоловіків 33-х, 36-ти та 43-х років. У ході проведення санкціонованого обшуку за місцем їхнього тимчасового мешкання у Чернігові все це було виявлено.


Всі троє зловмисників уже одноразово мали проблеми із законом за аналогічні злочини. Один із них місцевий, двоє інших — мешканці столиці. Серед них був один іноземець, який із 2011 року мешкає в Україні.

Трійцю затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання Чернігівського відділу поліції. Автомобіль чернігівського спільника, який крадії використовували в злочинній діяльності, поставлено на штрафмайданчик.


Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України — крадіжка, поєднана з проникненням у житло, що карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Поліція перевіряє затриманих на причетність до аналогічних злочинів як на Чернігівщині, так і в інших регіонах України. Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає