Вівторок, 23 квітня 2024, 13:48
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині підозрюваному, який забив до смерті дитину, подовжили термін тримання під вартою

07:53 23.05.2018    Коментарі  
 

Ніжинський суд Чернігівської області підтримав позицію поліції та прокуратури, подовживши термін тримання під вартою чоловіка, який забив до смерті дворічну дитину. 

Добігає кінця досудове розслідування в кримінальному провадженні, відкритому за фактом нанесення умисних тяжких тілесних ушкоджень дворічній дівчинці. Дитина померла від побоїв 20 березня цього року в Ніжинському районі. У смертельному побитті дитини обґрунтовано підозрюється раніше судимий чоловік, який на час слідства перебуває під арештом. 

Вже проведено ряд експертних досліджень. Їх висновки приєднані до матеріалів розслідування, яке ведуть слідчі Ніжинського відділу поліції Чернігівщини під процесуальним керівництвом прокуратури.

Також 16 травня Ніжинський суд підтримав сторону звинувачення у питанні подовження терміну арешту підозрюваного. Строк його тримання під вартою подовжено ще на три місяці.

Водночас слідчі повідомляють, що до кінця поточного місяця вони планують завершити досудове розслідування та скерувати матеріали кримінального провадження до суду.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає