Середа, 24 квітня 2024, 14:57
Повна версія сайту
;

На Чернігівщині СБУ затримала на хабарі трьох посадовців поліції

12:59 23.05.2018    Коментарі  
 

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі керівників слідчого відділу, сектору превентивної діяльності та старшого дільничного одного з районних відділів поліції у Чернігівській області.

Правоохоронці встановили, що посадовці організували механізм систематичного вимагання неправомірної вигоди від місцевих жителів за уникнення кримінальної відповідальності за скоєні правопорушення.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисниками п’яти з половиною тисяч гривень від мешканця райцентру. За вказану суму поліцейські обіцяли не притягати підозрюваного у скоєнні крадіжки чужого майна до кримінальної відповідальності.

Yes

Співробітники СБУ затримали посадовців поблизу районного центру після одержання всієї суми хабара. Під час затримання зловмисники чинили опір та намагалися втекти на автомобілі з місця події.

Вирішується питання щодо оголошення затриманим про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Операція з викриття протиправних дій посадовців проводилася спільно з підрозділом внутрішньої безпеки Національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури.

Yes


Автор: Прес-група Управління СБ України в Чернігівській області
Коментарів ще немає