Субота, 20 квітня 2024, 10:40
Повна версія сайту
;

Чиновника з Варви оштрафували за неповідомлення про зміни у декларації

10:54 24.05.2018    Коментарі  
 

За участі Прилуцької місцевої прокуратури Варвинським районним судом Чернігівської області колишнього завідувача сектору Варвинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області притягнуто до відповідальності за порушення вимог фінансового контролю.          

У суді прокурором доведено, що колишнім завідувачем сектору Варвинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області, будучи суб’єктом, на якого поширюються вимоги ч. 2 ст. 52 Закону України «Про запобігання корупції», не повідомлено Національне агентство з питань запобігання корупції про суттєві зміни у майновому стані, а саме про факт отримання доходу у вигляді земельної ділянки вартістю, що перевищує 50 мінімальних заробітних плат, встановлених на 1 січня відповідного року.

За наслідками судового розгляду правопорушника визнано винуватим  у вчинені правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 172-6 КУпАП (порушення вимог вимог фінансового контролю), та накладено стягнення у виді штрафу в розмірі 1700 грн.    


Автор: За інформацією Прилуцької місцевої прокуратури
Коментарів ще немає