Субота, 20 квітня 2024, 18:29
Повна версія сайту
;

Реконструкція Алеї Героїв у Чернігові: ситуація на сьогодні

11:59 24.05.2018    Коментарі  
 

У лютому 2018 рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від управління капітального будівництва до управління житлово-комунального господарства для реалізації був переданий проект реконструкції бульвару по проспекту Миру від вулиці Преображенської до Красної площі (Алея Героїв).

Переданий проект управлінням ЖКГ не змінювався, крім перерахунку вартості матеріалів, послуг та заробітної плати відповідно до актуальних цін на момент передачі.

Управлінню ЖКГ від управління капітального будівництва не були надані акти виконаних робіт, що б свідчили про те, що частина робіт, згідно з проектом, була виконана та оплачена. Подібних документів немає і досі. Тому, власне, технічне завдання не змінювалося і залишилося у тому вигляді, яким і було на момент передачі проекту реконструкції.

На основі цього проекту управлінням ЖКГ 19 квітня 2018 року був оголошений відкритий тендер на «Реконструкцію бульвару по проспекту Миру від вул. Преображенської до Красної площі в м. Чернігові (перерахунок у поточні ціни)» з орієнтовною вартістю робіт в 53 065 795, 20 грн. (https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2018-04-19-002458-a).

Відповідно, учасники закупівлі проводили свої розрахунки згідно з опублікованим технічним завданням.

У результаті проведення усіх процедур закупівлі виконавцем робіт стало підприємство «УТБ-інжинірінг». Згідно наданої документації (довідка про субпідрядника) визначений генпідрядник може залучати в якості субпідрядника підприємство «Укртрансбуд».

Зазначимо, що розрахунок управлінням ЖКГ здійснюється на основі фактично виконаних робіт, що підтверджується документально актами та технічним наглядом за роботами на об`єкті реконструкції.

Після коригування проекту з нього будуть виключені роботи по: розбиранню бетонних фундаментів фонтанів; демонтажу облицювання фонтанів гранітними плитами; демонтажу сталевих водопровідних труб з гідравлічним випробуванням.


Автор: Управління ЖКГ Чернігівської міської ради
Коментарів ще немає