П'ятниця, 29 березня 2024, 08:29
Повна версія сайту
;

Гройсман заплатить з бюджету двом чернігівським газетам за рекламні матеріали

13:17 24.05.2018    Коментарі  
 

Дві чернігівські газети «Гарт» та «Вісник Ч» отримають гроші з державного бюджету за розміщення рекламних матеріалів про діяльність Уряду.

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабміну 24 квітня і 18 травня уклав три угоди щодо рекламних послуг на загальну суму 3,16 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро», повідомляє видання "Наші гроші".

Згідно з медіа-плану, у «Гарті» та «Віснику Ч» буде розміщено по 4 чорно-білі рекламні статті. Загальна сума, яку отримає «Вісник Ч» - 27 тисяч гривень. Вартість розміщення одного матеріалу коштує 6750 гривень.

В свою чергу, «Гарт» має отримати більше 38 тисяч гривень. У них вартість розміщення одного рекламного матеріалу становить 9792 гривень.

ТОВ «ОРТ Медіа» (засновники Денис Кейнс і Петро Куркчи) отримає 1,55 млн грн. за друк і розміщення реклами «про хід реформ Уряду та здобутки у цій сфері» на 410 щитах, призмах і сітілайтах із прив’язкою до супермаркетів і центральних вулиць обласних центрів протягом травня. Середній рейтинг повинен бути не менше ніж на 5% вищим від середнього рейтингу по місту, а частка лицьових сторін А від загальної кількості рекламних носіїв – не меншою від 65%.

У Чернігові вартість розміщення реклами на щиті або призмі становить 3880 гривень на місяць.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає