П'ятниця, 29 березня 2024, 00:57
Повна версія сайту
;

У Чернігові піротехніки вилучили та знищили артилерійський снаряд калібром 76 мм

15:31 24.05.2018    Коментарі  
 

24 травня о 09:00 до Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що в обласному центрі на території автокооперативу №27 виявлено металевий предмет зовні схожий на вибухонебезпечний.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом на місце події прибули фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення обласного У ДСНС, які ідентифікували небезпечну знахідку, як артилерійський снаряд калібром 76 мм часів війни. Піротехніки ДСНС обстежили прилеглу до місця виявлення небезпечної знахідки територію й інших боєприпасів не виявили. Після проведення необхідних робіт артснаряд вивезли спецавтомобілем у визначене місце та о 12:30 знищили.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре нагадують громадянам, що знищенням вибухонебезпечних предметів мають займатися  лише фахівці. Ні в якому разі не можна їх торкатися, переносити в інше місце, розбирати або завдавати по ним удари. При виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів негайно зателефонуйте у пожежно-рятувальну службу або поліцію.  


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає