П'ятниця, 29 березня 2024, 08:04
Повна версія сайту
;

Впродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 8 пожеж

10:39 25.05.2018    Коментарі  
 

Упродовж минулої доби вогнеборці Чернігівщини ліквідували 8 пожеж, з яких  3 у житловому секторі громадян, 1 на транспорті та 4 в природних екологічних системах. Причинами їх виникнення послужили коротке замикання електромережі, несправність електричної системи автомобіля та необережність у поводженні з вогнем невстановленої особи.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

24 травня о 12:45 у м. Прилуки по вул. Київській сталася пожежа житлового будинку. Вогнем знищено покрівлю, пошкоджено перекриття та майно. Причина - коротке замикання електромережі.

Цього ж дня о 20:34 виникла пожежа автомобіля "Volkswagen Passat" на околиці м. Ічня. Вогнем знищено автомобіль.

Інша пожежа сталася о 00:38 на одному з приватних подвір’їв, що у с. Гужівка Ічнянського району, там загорівся навіс для зберігання сіна, а також сусідня господарча споруда. Вогнем знищено навіс, майно, 1 т грубих кормів, 4 м. куб. дров, а  також пошкоджено покрівлю на площі 4 кв.м, перекриття на площі 3 кв.м  сусідньої господарчої споруди. Причина виникнення загорання встановлюється.

 У зв`язку з цим, Управління ДСНС України у Чернігівській області застерігає: щоб уникнути пожежі та нещасних випадків й тим самим вберегти своє та життя оточуючих Вас людей, будьте обережні при поводжені з вогнем. та дотримуйтесь правил пожежної безпеки. Не залишайте дітей без нагляду! Дбайте про їх безпеку, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Пам'ятайте, що Ваше  життя  та життя ваших дітей залежить лише від Вас самих!


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає