Четвер, 25 квітня 2024, 04:17
Повна версія сайту
;

Городнянські поліцейські затримали викрадача «копійки»

15:34 25.05.2018    Коментарі  
 

Поліцейські кримінальної поліції Городнянського ВП ГУНП в Чернігівській області встановили та затримали 30-річного викрадача автомобіля «ВАЗ-2101».

Вдень до Городнянського відділу поліції звернувся 58-річний місцевий житель з заявою про викрадення його автомобіля марки «ВАЗ-2101».

На місце події негайно виїхали правоохоронці. Поліцейські встановили, що власник залишив свій автомобіль на місцевій автостоянці.

Через деякий час з’ясувалося, що автомобіль викрали. Чоловік негайно звернувся по допомогу до поліції. 

Оперативники проаналізували характер скоєння злочину та розпочали оперативно-розшукові заходи по встановленню місцезнаходження не лише викраденого автомобіля, а й особи, яка його викрала.

В подальшому оперативники з’ясували, що до злочину причетний раніше судимий житель одного з сіл Городнянського району, 1988 року народження. В день викрадення чоловік вживав спиртні напої та вештався містом. Коли ж в око йому впав автомобіль, що знаходився на одній з автостоянок. В замку власник за необачністю забув ключ запалювання. Не довго думаючи, чолов’яга завів машину та їздив по містечку доки не скінчилося пальне. 

Викрадач надав правдиві свідчення та повинився у скоєному. Поліцейські автомобіль вилучили та повернули власнику. 

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом» – караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає