Четвер, 18 квітня 2024, 03:06
Повна версія сайту
;

У Мені пройшов Троїцький ярмарок

08:08 29.05.2018    Коментарі  
 

На Трійцю Мена вже понад десять років організовує урочисті заходи ,торжествено приурочені цьому важливому християнському святу, основою якого у місті є не лише церковні служби, але і традиційний Троїцький ярмарок, заснований за часів відновлення та утвердження незалежної України.

Бажаючих взяти в ньому участь були тисячі містян та навколишніх населених пунктів і районів. Крім підприємців та народних умільців з Мени, сусідніх районів та обласного центру, торгувати приїхали гості майже з усієї України.

Чого лишень не виставили люди з різних регіонів нашої держави і все було в центрі уваги покупців, яких, на гордість ярмарку, зібралося, можливо більше, чим в усі часи його проведення.

Щирими і теплими словами від імені усіх народних обранців головного органу місцевого самоврядування Чернігівщини присутніх на святі привітав перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. В його словах були сердечні побажання миру, міцного здоров'я на довгі і щасливі роки. Керівник обласної влади також висловив впевнення, що вже невдовзі Україна буде тією державою, яку всі будуть шанувати за економічий і соціальний розвиток на благо всього народу нашої держави.

А на завершення нагадаємо, що кожного року у Менському Троїцькому ярмарку беруть все більше майстрів народної творчості нашої Чернігівщини і всієї України. А ще – народні депутати держави та народні обранці Чернігівскої обласної ради, районних, сільських, селищних, міських та об'єднаних територіальних громад області. І від цього щорічний Троїцький ярмарок в древній Мені набуває все ширшої популярності на теренах рідної України.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає