П'ятниця, 29 березня 2024, 12:23
Повна версія сайту
;

Чому змінилася вартість будівництва дитсадка на Масанах?

08:10 01.06.2018    Коментарі  
 

Чернігівська міська рада виділила додаткових 5 мільйонів гривень на дитячий садок на Масанах. Почали його будувати у 2016 році. З того часу вартість об’єкту виросла на 50 мільйонів. На початку будівництва було 35, тепер за попередніми розрахунками 85.

Зараз на майданчику працює вже друга підрядна організація. Із першою міська рада контракт розірвала в минулому році. Тепер директора фірми разом із колишнім начальником управління капітального будівництва судять  за розкрадання бюджетних коштів.

Справу слухають у Новозаводському районному суді. Учора продовжили досліджувати докази. Прокуратура закидає екс-чиновнику Анатолію Дзядзько перерахунок підряднику 900 тисяч гривень за фактично невиконані роботи.

Тим часом на будівельному майданчинку працюють 70 робітників нової підрядної організації.

Наразі проект будівництва доопрацювали та чекають, коли його затвердить експертиза. Нововведення – автономна система опалення, каже начальник управління капітального будівництва, допоможе економити 1,5 млн гривень на рік.

Точна ціна об’єкту поки не розрахована. За попередніми розрахунками  садочок може обійтися місту у 85 мільйонів гривень. 5 – сьогодні виділили на сесії міської ради.

Відкрити садок обіцяють до Нового року, при належному фінансуванні.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає