Середа, 24 квітня 2024, 02:14
Повна версія сайту
;

Призначено нового керівника Управління Держархбудінспекції на Чернігівщині

13:55 04.06.2018    Коментарі  
 

4 червня перший заступник голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України Валерій Філончук представив колективу Управління ДАБІ в Чернігівській області нового керівника – Тетяну Андрєєву.

Валерій Філончук висловив сподівання, що новий керівник зможе ефективно налагодити роботу Чернігівського Управління, яка позначиться на містобудівних процесах у регіоні. При цьому, важливим є підтримання комунікації та відкритої взаємодії з учасниками містобудування – місцевим самоврядуванням, інвесторами, забудовниками та громадськістю.

Також відбулась зустріч першого заступника голови Держархбудінспекції Валерія Філончука, начальника Управління ДАБІ в Чернігівській області Тетяни Андрєєвої з Головою обласної державної адміністрації Валерієм Кулічем.

Під час зустрічі обговорено поточну містобудівну ситуацію в регіоні та першочергові заходи для її покращення. Закцентовано увагу на важливості об’єднання зусиль у протидії випадкам незаконного будівництва, а також у створенні сприятливого інвестиційного клімату та розвитку пріоритетних для області секторів будівництва. Визначено низку питань та завдань, над вирішенням яких працюватиме Управління ДАБІ на чолі з Тетяною Андрєєвою.


Автор: Прес-служба ДАБІ України
Коментарів ще немає