П'ятниця, 26 квітня 2024, 23:21
Повна версія сайту
;

Чернігівці вийшли на протест проти забудовника

10:40 06.06.2018    Коментарі  
 

Чернігівці вийшли на протест проти забудовника. Біля новобудови на вулиці Єськова 14 Б  зібралися містяни,  які вже другий рік не можуть отримати  ключі від  придбаних  квартир . Новобудову, розташовану за адресою Єськова 14 Б планували здати в експлуатацію на початку  2017 року. Зараз червень 2018, а  чернігівці омріяні ключі від квартир так і не отримали.

Будинок зводила столична компанія « Княгиня Ярославна». На офіційному сайті підприємства здати будинок в експлуатацію обіцяють в 1-му кварталі 2018 року. З 90 квартир, які зведені в будинку , 73 вже продані.   Але досі всі вони зачинені на ключ, а люди не мають документів на право власності.  Родина Крилових придбала квартиру у серпні минулого року. Родина вже   планувала робити ремонт та разом з дітлахами святкувати новосілля.  Проте вже рік веде суперечки з забудовником і не може отримати ключі від власного помешкання.

Телефоном заступник голови  правління  компанії «Княгиня Ярославна»  Олексій Коваль повідомив,  що були бюрократичні проблеми з документами, а тому введення в експлуатацію відклали.

Ріелтор з 20-річним досвідом роботи з нерухомістю Олександр Панасюк розповів,  такі випадки у Чернігові не поодинокі. Але зазвичай люди, які вклали гроші у будівництво, квартири таки отримували.

Сертифікат має надати  державна архітектурно – будівельна інспекція.  Документи щодо завершення будівництва на Єськова 14-Б , до неї нададуть протягом 2 днів,  сказав Олексій Коваль. Після проведення перевірки інспекцією, в будинок можна буде заселятися.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає