П'ятниця, 26 квітня 2024, 12:55
Повна версія сайту
;

Горе-сина, котрий вбив власну матір, засуджено до 8 років позбавлення волі

13:58 06.06.2018    Коментарі  
 

За принципової позиції прокуратури вироком Прилуцького міськрайонного суду місцевого жителя визнано винуватим у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

У судовому засіданні прокурором доведено, що у січні 2018 року обвинувачений, знаходячись у місці проживання матері у с. Рудівка Прилуцького району, під час спільного розпивання алкогольних напоїв у ході сварки, наніс потерпілій ряд ударів руками в область голови та тулубу, чим спричинив черепно-мозкову травму у формі забою головного мозку, субарахноїдального крововиливу, масивних крововиливів у шлуночки головного мозку, м’які тканини голови, садна лиця, перелами ребер.

Після побиття горе-син підняв мати з підлоги на диван, а сам ліг спати. Вранці після пробудження виявив матір, яка не дихала, та викликав швидку допомогу.

У подальшому, внаслідок отримання тілесних ушкоджень потерпіла померла в приміщенні реанімаційного відділення Прилуцької ЦРЛ.

Врахувавши позицію прокурора щодо суспільної небезпеки злочину, те, що обвинувачений вчинив злочин у стані алкогольного сп’яніння та щодо особи похилого віку, суд призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає