П'ятниця, 19 квітня 2024, 04:59
Повна версія сайту
;

У Чернігові заплановане перекриття вулиці Шевченка

14:07 07.06.2018    Коментарі  
 

Сьогодні, 7 червня, на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради прийняте рішення про перекриття руху автотранспорту в м. Чернігові на перехресті вул. Олександра Молодчого та вул. Шевченка з 11 до 25 червня включно. Мета перекриття – проведення аварійних робіт з ремонту самопливного каналізаційного колектору діаметром 600 мм.

Зазначимо, що аварійно-ремонтні роботи по відновленню самопливного колектору діаметром 600 мм по вулиці Олександра Молодчого були розпочаті 30 травня відповідно до договору між КП «Чернігівводоканал» та ТОВ «УТБ-Інжинірінг» і будуть закінчені за два місяці.

Підрядною організацією та КП «Чернігівводоканал» Чернігівської міської ради, відповідно до укладеного Договору на виконання робіт, будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемами організації дорожнього руху, погодженими в управлінні патрульної поліції у м. Чернігові.

Також відповідно до договору буде замінена ділянка аварійного колектору по вулиці Олександра Молодчого, в тому числі, прокладені нові труби під вулицею Шевченка в районі перехрестя з вулицею О. Молодчого до тротуару з парного боку вулиці Шевченка.

Як запевняють фахівці КП «Чернігівводоканал», підрядник планує виконати роботи в більш стислі терміни, ніж зазначено в рішенні виконкому, а саме, з 12 по 16 червня. Адже саме з 16 червня в місті Чернігові розпочинається пляжний сезон.

Зазначені терміни будуть виконані при умові відсутності обставин, що не залежать від підрядника – наприклад, несприятливі погодні умови тощо.

На час перекриття перехрестя цих вулиць управлінням транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради буде внесено зміни в маршрутну мережу громадського транспорту. Про це буде повідомлено додатково.


Автор: За повідомленням інформаційної служби КП «Чернігівводоканал»
Коментарів ще немає