Четвер, 25 квітня 2024, 19:14
Повна версія сайту
;

У Чернігові пройшов Олімпійський день

17:26 08.06.2018    Коментарі  
 

Цієї п’ятниці, 8 червня, у Центральному парку культури і відпочинку обласного центру урочисто стартував Всеукраїнський Олімпійський день-2018, до якого долучилися видатні спортсмени-олімпійці Чернігівщини, вихованці ДЮСШ, учні, які перебувають у пришкільних таборах, представники влади та громадськості.

Розпочався захід урочистим марш-парадом, винесенням Державного Прапора України та прапора НОК України під виконання Державного Гімну України. На адресу учасників Олімпійського дня прозвучали вітання від Президента Національного Олімпійського комітету України, Героя України Сергія Бубки.

Учасники заходу під керівництвом стипендіата НОК України Марії Паршукової виконали «Олімпійську розминку».

Після цього відбувся традиційний символічний олімпійський забіг та показові виступи спортсменів з футболу, художньої гімнастики, дзюдо, тхеквандо, боксу, кікбоксингу та інших видів спорту у виконанні вихованців ДЮСШ, адля команд пришкільних таборів влаштували спортивно-розважальні змагання «Веселі старти».

Довідково

Щороку Олімпійський день проходить майже в 200 країнах світу з нагоди дня створення Міжнародного Олімпійського Комітету. З ініціативою проведення Олімпійського дня в Україні виступили Національний олімпійський комітет України та Міністерство молоді та спорту України.


Автор: Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
Коментарів ще немає