Середа, 24 квітня 2024, 11:37
Повна версія сайту
;

Поліція Козельця вирахувала трьох чоловіків, які виготовляли наркотичну речовину

08:13 11.06.2018    Коментарі  
 

Оперативники Козелецького відділення поліції Чернігівщини в підвальному приміщенні недобудови в райцентрі виявили трьох місцевих жителів, які виготовляли наркотичну речовину.

Вчора до поліції зателефонували небайдужі громадяни і повідомили, що у Козельці в незавершеній будівлі троє молодиків, ймовірно, виготовляють наркотики.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейськими на місці злочину було затримано троє місцевих мешканців, які дійсно виготовляли ацетильований опій.

Правоохоронцями з місця події вилучено чотири пластикові пляшки ємністю 1 л та 0,5 л з рідиною темно-бурого кольору, алюмінієву каструлю об'ємом близько 3 л та три шприци.

Поліцією відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає