Вівторок, 23 квітня 2024, 18:13
Повна версія сайту
;

В селі Будище згоріло 12 будівель

13:18 11.06.2018    Коментарі  
 

8 червня о 14:47 до Служби порятунку «101» у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Будище, що за 25 км від райцентру.

Про це повідомляє У ДСНС в Чернігівській області.

За викликом до місця пожежі прибуло відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Через запізній виклик рятувальників, на час їх прибуття 1 житловий та 3 нежитлові будинки, а також 9 господарчих споруд були повністю охоплені полум’ям. Через сильні пориви вітру вогонь дуже швидко поширювався на інші, поруч розташовані будинки та надвірні споруди. Оцінивши обстановку, додатково до місця подій було залучено ще одне відділення 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини та автоцистерна Невклянського лісництва ДП "Городнянське лісове господарство". Спільними діями вогнеборців пожежу о 18:05 локалізовано та о 01:35 09 червня остаточно ліквідовано. Внаслідок пожежі вогнем знищено 1 житловий, 3 нежитлові будинки та 9 господарчих споруд, ще 1 нежитловий будинок пошкоджено.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

Всього на гасіння пожеж від підрозділів У ДСНС в області залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці спеціальної техніки.

Рятувальники Управління ДСНС України у Чернігівській області вкотре звертаються до громадян з проханням дотримуватися правил пожежної безпеки та проявляти обережність у поводженні з вогнем.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає