Субота, 27 квітня 2024, 07:17
Повна версія сайту
;

Поліція Чернігова затримала серійного викрадача велосипедів

12:09 12.06.2018    Коментарі  
 

До Чернігівського відділу поліції надійшла інформація, що біля місцевої бібліотеки невідомий чоловік намагається вкрасти велосипед. На місце події негайно виїхала поліція та затримала спритника.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили велосипед «Fundator», велосипедний трос та інструмент для різання металу. 

Як встановили правоохоронці, 40-річий чоловік вже не вперше поклав око на чужий велосипед. У поліцейських є чимало доказів щодо його причетності до низки схожих злочинів, у тому числі й записи з камер спостереження, які днями зафіксували іншу його спробу крадіжки. Згадана особа неодноразово притягалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.


Автор: Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Коментарів ще немає