П'ятниця, 19 квітня 2024, 21:50
Повна версія сайту
;

Патрульні допомогли чернігівцю повернути викрадений мотоцикл

08:24 13.06.2018    Коментарі  
 

11 червня близько другої дня на лінію «102» зателефонував працівник комунального підприємства, яке займається облаштуванням міського пляжу, та повідомив, що двоє невідомих молодих людей заїхали на територію пляжу на мотоциклі всупереч встановленим заборонним дорожнім знакам. На його зауваження вони не реагували. До заявника направили один з екіпажів патрульної поліції.

Прибувши на місце та поспілкувавшись із працівником КП, патрульні з’ясували, що молоді люди не змогли завести мотоцикл, і після кількох повторних зауважень зникли у невідомому напрямку. Також заявник помітив, що коли чоловіки забирали якісь свої речі, то державний номерний знак чомусь лежав у відсіку під сидінням мотоцикла. Багажний відсік так і лишився незамкнений і номерний знак було видно.

Перевіряючи держномер на транспортний засіб, правоохоронці встановили, що він дійсно належить цьому мотоциклу, а сам двоколісний з 6 червня перебуває у розшуку, як викрадений. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу, а черговий офіцер повідомив імовірного власника транспортного засобу.

Коли громадянин, який заявляв про викрадення мотоциклу, прибув на міський пляж, він одразу впізнав свою власність та надав документи, які це підтверджують. Мотоцикл повернули власнику під розписку.


Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає