Четвер, 25 квітня 2024, 18:42
Повна версія сайту
;

Провадження у справі про адміністративне корупційне порушення Атрошенка закрили

08:28 13.06.2018    Коментарі  
 

Провадження у справі про адміністративне корупційне правопорушення стосовно міського голови Чернігова Владислава Атрошенка закрили. Таке рішення ухвалив вчора суддя Деснянського районного суду Чернігова Юрій Кулініч.

Адвокат Владислава Атрошенка Дмитро Федоров подав клопотання про закриття провадження. Захисник послався на те, що голосування на виконкомі відбулося 2-го червня 16-го року, і отже закінчився термін давності, передбачений Кодексом України про адмінправопорушення.

Розглянувши клопотання, суд вирішив закрити провадження.

Коментувати результати розгляду справи Владислав Атрошенко не став, сказавши, що у нього немає часу. Нагадаємо, протокол про адміністративне правопорушення стосовно міського голови Чернігова в березні склало Національне агентство з питань запобігання корупції. Підставою протоколу стало те, що Владислав Атрошенко не повідомив про конфлікт інтересів під час голосування на засіданні виконкому міської ради в червні 2016 року. Тоді мер разом з іншими членами виконкому голосував за надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки для підприємства «Сервіс-центр», одним із засновників якого є тесть Владислава Атрошенка Тимофій Бичков.

Сам міський голова своєї вини на попередніх засіданнях не визнавав: сказав, що не знав, що до цього підприємства має відношення його тесть.

Відео UA: Чернігів



Автор: Чернігівщина: події і коментарі
Коментарів ще немає